Termékkategóriák
Termékajánló
TOP termékek
Hírek
SKYPE Hívás Facebook
Polswat Magyarország Kft.

Partnereink
Hírlevél
Látogató számláló
0
8
1
1
4
8
1
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate

Minden, ami kovácsoltvas kerítés, kapu és korlát - Tippek, tanácsok

Régi vágya egy kovácsoltvas kerítés? Úszókapura cserélné régi, megunt fakerítését? Segítségünkkel portáját még hívogatóbbá, előkelőbbé varázsolhatja. Bejegyzéseinken keresztül megtudhatja, mikre érdemes odafigyelnie a vásárlást megelőzően, és azt követően is. Többek között tájékozódhat a kínálatunkban álló vasanyagokról is – köztük a csúcsdíszekről, különböző kovácsoltvas korlát elemekről, melyekkel még ízlésesebbé teheti házát, lakását.

Mélyüljön el jobban a témában cikkeinket olvasva!

A vásárlóknak szükségük van némi megerősítésre, valamilyen kézzelfogható dologra ahhoz, hogy biztos döntést hozhassanak a kiszemelt kovácsoltvas kapu elemeit illetően. A jelenleg is kínálatunkban lévő vasanyagokat az ő ízlésüknek megfelelően válogattuk, készítettük. Raktárunkban 1500 féle anyag áll rendelkezésre, melyekből kovácsoltvas kapu, kovácsoltvas kerítés, és kovácsoltvas korlát is készíthető - akár egyedi elképzelés szerint is legyártjuk ezeket.   

Kovácsoltvas elemek kavalkádja

 

Az alábbi bejegyzésben büszkén mutatjuk be az egyik megrendelőnknek készített kovácsoltvas kerítést, kaput és egy jól megtervezett kovácsoltvas kerítés ismérvei amit a lépcsőfeljáróhoz igazítottunk. Ahhoz, hogy az imént felsoroltakat valóban személyre szabottan tervezhessük meg, hosszasan egyeztettünk az elképzelésekről, igényekről a munka előtt. Lássuk a végeredményt!

egy jól megtervezett kovácsoltvas kerítés ismérvei

A kovácsoltvas korlát, kapu és kerítés felületkezelése

 A kovácsoltvas elemeket igény és elképzelés szerint többféle felületkezeléssel készíthetjük:

  1. alapozással és fedőfestéssel
  2. tűzihorganyzással
  3. tűzihorganyzással és festéssel
  4. antikoló, díszítő festéssel

Szeretnénk Önnel megosztani egy újabb munkánkat. Amikor elkezdődött a tervezés-kivitelezés, már kizsaluzott oszlopok és lábazatok vártak minket. A feladatunk az volt, 12x12-es mángorolt (csipkés) négyszögvas pálcázással készítsük el a kovácsoltvas kapu elemeit, megbízható vasanyagokból.

Rögtön észrevettük, hogy a kerítés oszlopok kiosztásánál az oszlopközöket túl kicsire vették, így elcsúsztak az arányok. Ezt sürgősen javítanunk kellett.

Amit a kovácsoltvas kerítés oszlopokról tudni érdemes

Megrendelőnk a régi kétszárnyas kapu, kiskapu, úszókapu és kerítés elbontását kérte. A következő képeken az eredeti állapotot mutatjuk be. Jól látszik, hogy az előző kivitelező több hibát is vétett.

Webáruház készítés