Termékkategóriák
Termékajánló
TOP termékek
Hírek
SKYPE Hívás Facebook
Polswat Magyarország Kft.

Partnereink
Hírlevél
Látogató számláló
0
8
1
1
8
9
9
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Minden, ami kovácsoltvas kerítés, kapu és korlát - Tippek, tanácsok
2016.08.01 11:11

Kovácsoltvas elemek kavalkádja

A vásárlóknak szükségük van némi megerősítésre, valamilyen kézzelfogható dologra ahhoz, hogy biztos döntést hozhassanak a kiszemelt kovácsoltvas kapu elemeit illetően. A jelenleg is kínálatunkban lévő vasanyagokat az ő ízlésüknek megfelelően válogattuk, készítettük. Raktárunkban 1500 féle anyag áll rendelkezésre, melyekből kovácsoltvas kapu, kovácsoltvas kerítés, és kovácsoltvas korlát is készíthető - akár egyedi elképzelés szerint is legyártjuk ezeket.   

Kovácsoltvas elemek kavalkádja

 

Az alábbi képeken látható díszítőelemek az egyik kedves vásárlónk elképzelései alapján készültek a már megrendelt kiskapu és kétszárnyas kovácsoltvas kapu mellé.   

A kovácsoltvas elemet mángorolt laposvassal (30x5-ös) kombináltuk, kívül-belül összefogva ezzel a négyszögvas pálcázást (12x12-es). Utóbbiakat kovácsoltvas C elemekkel tarkítottuk, és díszítő bilincsekkel fogtuk össze. A csúcshegyeket vásárlónk a webáruházunkon keresztül választotta ki.

Csúcsdíszeink itt megtekinthetők képekkel, árral, mérettel és pillanatnyilag raktáron lévő mennyiségi megjelöléssel.

Önnek is egyedi igényei vannak a díszelemeket, a kovácsoltvas kerítést illetően? Forduljon hozzánk bizalommal, segítünk a legjobbat kihozni elképzeléseiből!

kétszárnyas kovácsoltvas kapu

 

kovácsoltvas kapu és kerítés

 

kovácsoltvas kapu díszítő elemekkel

 

kovácsoltvas kerítés hozzá illő postaládával

Webáruház készítés