Termékkategóriák
Termékajánló
TOP termékek
Hírek
SKYPE Hívás Facebook
Polswat Magyarország Kft.

Partnereink
Hírlevél
Látogató számláló
0
8
1
1
4
9
0
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Minden, ami kovácsoltvas kerítés, kapu és korlát - Tippek, tanácsok
2016.06.30 11:18

Egy jól megtervezett kovácsoltvas kerítés ismérvei

Az alábbi bejegyzésben büszkén mutatjuk be az egyik megrendelőnknek készített kovácsoltvas kerítést, kaput és egy jól megtervezett kovácsoltvas kerítés ismérvei amit a lépcsőfeljáróhoz igazítottunk. Ahhoz, hogy az imént felsoroltakat valóban személyre szabottan tervezhessük meg, hosszasan egyeztettünk az elképzelésekről, igényekről a munka előtt. Lássuk a végeredményt!

egy jól megtervezett kovácsoltvas kerítés ismérvei

A kovácsoltvas kerítés keretének kialakításához Magyarországon gyártott, magas minőségű, vastag szerkezettel bíró zártszelvényeket használtunk. A pálcázáshoz olyan mángorolt négyszögvasakat alkalmaztunk, amik garantáltan masszívak és időjárásállók. Alul besűrítettük a kapukat, melyeket golyókkal zártunk le. A kerítés közepére, illetve a kapuszárnyakra is európai gyártmányú, mángorolt vasanyagokat használtunk díszítésként.

Ahhoz, hogy a kerítés hosszú időn át megőrizhesse eredeti mivoltát, elemeit tűzihorganyzásnak vetettük alá, ami garantált védelmet nyújt a rozsdásodás ellen akár 30-50 éven át. Végül, de nem utolsósorban az egészet saját, poliviniles festékünkkel kezeltük le, és színeztük matt feketére.

Ön is megtekintheti a kínálatunkban álló alapozó- és fedőfestékeket, antikolókat itt.

 

lefestett kovácsoltvas kerítés

Hibaforrás a kovácsoltvas kerítéseknél

Többször előfordult már, hogy meglévő, gyönyörűen burkolt zsalukövekhez kellett illesztenünk a kerítéseket. Ilyenkor sajnos nincs más lehetőség, vésnünk kell, mert a díszburkolatra nem lehet a kovácsoltvas kapu forgáspont talpait felszerelni (összeroppanna a díszburkolat).

Ebben az esetben szerencsénk volt, mert a zsalukövek még díszburkolat nélkül álltak a helyükön, így könnyen fel tudtuk szerelni az oszlopokat. Lezárásképpen a csúcshegyeket, rozettákat ezüst antikoló festékkel tettük még előkelőbbé, látványosabbá.

Hibaforrás a kovácsoltvas kerítéseknél

 

A lépcsőfeljáró falára szerelt kovácsoltvas korlát kapaszkodó konzolját, és a kapaszkodó véget is egyedivé tettük, kiantikoltuk ezüsttel:

antikolt ezüst kovácsoltvas korlát

Tegye Ön is portáját még előkelőbbé segítségünkkel! Bízza ránk a kovácsoltvas kapu és kerítés tervezését-kivitelezését egyaránt!

Webáruház készítés